colegiu | Uncategorized

Ești student sau cursant în cadrul unui colegiu postuniversitar? Dorești să afli ce înseamnă să ai o afacere și cum se gestionează aceasta? Sau pur și simplu dorești să afli mai multe despre cerințele sau departamentele companiei în care lucrezi sau vrei să lucrezi? Dacă răspunsul la aceste întrebari este DA atunci te invităm să participi la cursul GRATUIT de „Competențe antreprenoriale, financiare și juridice”. Mai mult, dacă finalizezi cursul și examinarea ANC vei fi recompensat și cu o subvenție în valoare de 200 lei„. Așa a început totul… privind provocarea ca pe o oportunitate!

Mulțumim doamnelor  Gabriela Dusa – manager zonă, formator Petrescu Maria, formator Țibuleac-Dinu Marcela și felicităm elevii pentru implicare!

Proiectul INNOTECH, în care au fost implicați și cursanți ai Colegiului universitar Spiru Haret București, anul 2 și 3, a avut ca și activități organizarea de cursuri de antreprenoriat si dezvoltarea comunităților prin finanțarea planurilor de afaceri cu 80000 euro, s-a încheiat, cu succes în data de 20 Aprilie 2022.

Mulțumim tuturor pentru implicarea, responsabilitatea și perseverența care au făcut ca obiectivele acestor activități să fie chiar depășite, nu doar realizate cu succes!