DATE ÎNSCRIERE

Pentru a te asigura că o carieră în domeniul sanitar, informatică, detectiv particular sau producție media este ceea ce îţi doreşti, primul pas este să te documentezi corespunzător. Înainte de a lua o decizie, fi sigur că şti ce înseamnă drumul pe care te pregăteşti să-l urmezi.

Odată ce ai parcurs toate informaţiile, alege ceea ce ţi se potriveşte în funcţie de propriile preferinţe şi aptitudini. Poţi opta pentru una din specializările pe care ţi le punem la dispoziţie.

După ce ai ales specializarea pe care doreşti să o urmezi, verifică ce trebuie să conţină dosarul pentru înscriere şi pregăteşte-ţi toate documentele. Asigură-te că dosarul este complet în momentul în care te prezinţi la înscriere!

Dacă ai totul pregătit şi ai urmat paşii anteriori, consultă calendarul admiterii şi verifică programul înscrierilor. Nu uita, locurile sunt limitate! Dacă vrei să te asiguri că vei urma cursurile Colegiului Universitar „Spiru Haret” nu amâna înscrierea!

Conştientizează responsabilitatea pe care ţi-ai asumat-o! Profesia pentru care ai optat cere perfecţionare continuă, de aceea trebuie să participi în mod constant la cursuri. Fii dedicat şi vei deveni un adevărat profesionist!

PROGRAM

Luni – Joi
0800 – 1600

Vineri
0800 – 1400

Bucureşti
Sediul central al Universităţii Spiru Haret – str. Ion Ghica, nr.13, etaj 1 (intrarea din str. Doamnei nr.15)
Craiova
Str. Brazda lui Novac, nr.4
Sediul Universităţii Spiru Haret – str. Vasile Conta, nr.4

Înscrierea se face în limita locurilor disponibile!

Dosarele elevilor care optează pentru calificarea profesională Detectiv particular din domeniul Servicii rămân în așteptare până la data emiterii Ordinului de autorizare din partea Ministerul Educației și Cercetării (acesta apare de regulă în luna septembrie).

NOU: PREÎNSCRIERI ONLINE

Începând cu anul 2018, ai posibilitatea de a îţi asigura din timp statutul de cursant al Colegiului Universitar „Spiru Haret”!

Dacă te-ai decis deja ce calificare vrei să obţii, accesează, completează și trimite formularul de preînscriere completat cu datele tale.

Vei primi confirmarea pe adresa de e-mail, după ce aplicaţia ta a fost analizată.

 DOSAR ADMITERE
CE TREBUIE SĂ CONȚINĂ DOSARUL DE ADMITERE?

Formular de preînscriere (opţional)
Cerere de înscriere (tip);
Diplomă de bacalaureat în original şi în copie xerox SAU certificatul de absolvire însoţit de situaţia şcolară (pentru candidaţii fără examen de bacalaureat);
• Copie xerox CI/BI;
• Copie xerox Certificat de naştere;
• Copie xerox Certificat de căsătorie
(dacă este cazul);
Adeverinţă medicală de la medicul de familie conform căreia candidatul este sănătos clinic şi apt pentru studii;
Două fotografii tip ¾;
Chitanţă care atestă achitarea taxei de admitere – 120 lei.

 TAXE de

ȘCOLARIZARE

BUCUREŞTI

Taxă anuală: 2500 lei
– se poate achita în 4 rate –

CRAIOVA

Taxă anuală: 2500 lei
– se poate achita în 4 rate –

Taxa de înscriere la Colegiul Universitar „Spiru Haret” este de 120 de lei.

Share