colegiu | Uncategorized

Tematica, a fost diversă dar axată pe problematica profesională. S-a discutat intens asupra Statutului profesiei de detectiv particular, asupra exigențelor profesiei.

Sub genericul ” Să rescriem viitorul”, detectivii din Spania, au reluat o temă pe care dna Maria Bumbaru, supranumită doamna detectivilor din România, a lansat-o tot la Madrid în anul 2000: „Detectivi în secolul 21”.

Sunt onorată de invitația de a participa la cel de al 15-lea lea Congres al APDPE – Madrid, 10-12.03.2022. Într-o atmosfera de profesionalism și colegialitate au fost abordate teme de un real interes, menite sa „rescrie viitorul”. Mi-am propus ca în cadrul work-shopurilor viitoare organizate în parteneriat cu Universitatea Spiru Haret, Colegiul universitar Spir Haret București pentru elevii de la calificarea profesională Detectiv particular, să dezvolt și să prezint ideile promovate la acest Congres”.

Thank you my friends, Antonio Labrador, Rafael Guerrero , Oscar Óscar Rosa , David Sanmartin, and not de least…Francisca Caceres -President APDPE and to all my friends, spanish private investigators. Salutări tuturor, Maria Bumbaru”.