colegiu | Uncategorized

Asociația Națională a Detectivilor din România, în parteneriat cu Universitatea „Spiru Haret“ pentru Colegiul universitar Spiru Haret București, au organizat, online,  în data de 12.02.2022, Workshop-ul cu tema: „Interviul cu clientul – condiție a succesului investigației“.

Prezentator: Maria Bumbaru – Președinte executiv ANDR

Au fost dezbătute și aplicate practic aspecte ale interviului cu clientul, exemplificate prin cazuistică și aplicație practică simularea unui interviu cu Clientul.

Invitații, elevi și absolvenți ai Colegiului universitar Spiru Haret București, calificarea profesională Detectiv particular au avut ocazia să își însușească noțiuni teoretice și practice, prevăzute în Planul de învățământ.  Participanții, prin discuții libere și joc de rol, au putut face schimb de bune practici și au simulat situații cărora va trebuie să le facă față pe parcursul practicării meseriei.

Pentru că întâlnirea a fost un real succes, interesul pentru stagiul de practică fiind unul major, ne-am propus să ne întâlnim curând cu teme cel puțin la fel de interesenate, incitante, cu mai mulți participanți și sigur invitați de seamă.