colegiu | Uncategorized

Elevii Colegiului universitar Spiru Haret București, împreună cu cadrele didactice și parteneri cu suflet mare, desfășoară pe tot parcursul anului activități de voluntariat și se implică în campaniile sociale și/sau umanitare.

Vă invităm să vă alăturați proiectelor noatre de suflet:

  1. Cutia cu fapte bune! (puteți aduce oricând lucruri/bunuri care vă sunt de prisos, alimente neperisabile, rechizite, cărți, hainuțe, încălțăminte, jucării, etc).
  2. Încalță un înger! (puteți achiziționa o pereche de încălțăminte, orice mărime, orice culoare, pentru orice sex).
  3. Ai nevoie de o haină, ia una! Vrei sa ajuți, lasă una! (punem accent pe hainuțele mai groase indiferent de vârstă sau sex).
  4. Colegiul universitar Spiru Haret Bucureşti din cadrul Universităţii Spiru Haret Bucureşti, alături de Consiliul Mondial Român, Organizația București – Ilfov, în parteneriat cu Grupul “Să  reciclăm împreună!” vor derula Proiectul ”IMPLICAREA TA SALVEAZĂ NATURA!”, care va avea ca scop colectarea de haine care nu le mai purtăm, indiferent de vârstă și mărime, pături, lenjerii, încălțăminte chiar și jucării, pe care le reciclăm și le oferim, familiilor defavorizate din mediul rural și urban, centrelor sociale și căminelor de  bătrâni!
  5. Nici un copil n-ar trebui să sufere de foame!
    Donează bani sau alimente greu perisabile pentru Banca de Alimente a Crucii Roșii Române .
    Donează pentru copiii care suferă de foame!
    #BancaDeAlimente #CruceaRoșieRomână
    #FoodBanking
    Link: https://donate.redcrossredcrescent.org/…/~darul-meu…
  6. #FițiOameni Când aveți de dat haine/încălțăminte pe care nu le mai purtați dvs sau copiii dvs, faceți și o faptă bună, nu doar să scăpați de haine/încălțăminte și să puneți o pâine/o ciocolată/un pateu/o pungă de orez/etc în pachetul cu haine

Hainele/încălțămintea trebuie să fie CURATE, adică spălate și PURTABILE, adică nu rupte ori găurite, fiindcă oamenii vulnerabili nu sunt bătaia de joc a nimănui, sunt deja bătuți de soartă.

7. Campania de donare sânge! Donează sânge! Salvează o viață! Vă invităm să donați sânge oricând starea de sănătate vă permite deoarece Centrul de Transfuzie Sanguină București are mare nevoie de rezerve pentru semenii noștrii atât de greu încercați! http://www.ctsbucuresti.ro/

Locația pentru depunerea coletelor este Bulevardul Basarabia, nr. 256, Sector 3, București, la intrarea în Colegiul Universitar Spiru Haret, partener și susținător al campaniilor sociale. Donațiile dvs sunt colectate și sortate săptămânal de către colaboratorii noștrii cu suflet mare și distribuite celor care au nevoie.

Persoana de contact Țibuleac-Dinu Marcela, tel. 0721808577, e-mail colegiuluniversitar@spiruharet.ro.

Vă mulțumim în numele beneficiarilor și vă asigurăm că eforturile dvs sunt răsplătite mai devreme sau mai tarziu…