colegiu | Uncategorized

Editorul de imagine! Multă vreme neglijată şi considerată o meserie strict tehnică, poziţia de editor-imagine a devenit esenţială în munca de televiziune şi şi-a câştigat locul alături de reporter şi cameraman.

Colegiul universitar Spiru Haret caută mereu tineri talentați care pot să stăpânească tehnica dar și arta montajului.

Profesorii colegiului sunt profesioniști desăvârșiti, cu experiență vastă în domeniu și îi ajută pe elevi să deslușească toate tainele acestei meserii.

Și în acest an școlar am fost nevoiți să ne adaptăm cursurile și să suplinim parte din activitățile practice cu teme pentru acasă, cu studiu individual și schimb de experiențe în mediul online.

Elevii care și-au dorit să pășească într-un studiou de televiziune au avut oportunitatea să facă acest lucru atât în stagiul de practică, cât și în timpul orelor de laborator, când au fost introduși în tainele domeniului producție media sub atenta îndrumare și supraveghere a cadrelor didactice.

Colegiul universitar Spiru Haret, cu sprijinul partenerilor săi pune la dispoziția cursanților materialele neceare unei bune pregătiri, consiliază și orientează elevii în carieră și oferă toate condițiile necesare studiului în condiții de siguranță însă mai departe, diferența de la un editor imagine la un editor imagine bun constă în talent, pasiune și multă muncă individuală.