editor | Uncategorized
Târgul Oferta Educațională s- a desfășurat în acest an între 15 și 18 mai în Parcul Tineretului. A  participat un număr foarte mare de tineri dar nu numai… de multe ori ei fiind însoțiți  și de părinți. Între acorduri de chitară  și workshop-uri interactive, liceele și universitățile bucureștene și-au promovat ofertele de învățământ.
Pe lângă informarea și consilierea educațională oferită adolescenților, Colegiul Universitar Spiru Haret a prezentat și specializările și domeniile de referință la care vă puteți înscrie în acest an.
Domeniul Producție Media a trezit  atenția numeroșilor tineri prezenți la târg, promisiunea unei cariere în film, televiziune sau în alte instituții de profil constituind un serios punct de atracție și o oportunitate clară  pentru viitor.
Doritorii pot alege una dintre cele 6  specializări iar preinscrierea este accesibilă online:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvIxDYOo6MrtT-rRElwiXQ8RvlRYsy615LmTcG51AUBA3qnw/viewform
1. Asistent regizor artistic
2. Editor de imagine
3. Cameraman – Fotoreporter
4. Asistent producător film – tv
5. Operator sunet
6. Tehnician iluminare filmare
Domeniul Sanitar și specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical Balneofiziokinetoterapie și Recuperare se adresează celor pentru care ajutorul dat semenilor reprezintă un scop principal al existenței.
Preînscrieri București
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxH9NYzzIsysdnvFL7oK-aHgZuhSpaF0vXldgFnm6ho2-Q6g/viewform
Preînscrieri Craiova
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczijiXT2NEY8OxNMXPcGvUktrGCWiB63kJsZAm3nMvypR-aA/viewform
Dar noutatea acestui an este constituită din introducerea în oferta educațională a unui nou domeniu : Informatică. Probabil  cel mai răspândit domeniu al momentului,  având practic posibilități nelimitate pentru viitor, informatica are implicații profunde în multe alte zone de activitate.  Oferind tinerilor șansa instruirii iar mai apoi a unei cariere în IT, Colegiul Universitar Spiru Haret oferă 4 specializări atractive și esențiale în dezvoltarea ulterioară:
1. Analist programator
2. Administrator rețele locale și de comunicații
3. Tehnician echipamente de calcul
4. Tehnician infrastructură rețele de telecomunicații
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejOE6vGt-UnLAzHeRYz3WjhdjEFex0oWjTh0kUuv–U8pPtQ/viewform